Σχετικά με την ΟΞΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε

Ποιότητα και αντοχή στο χρόνο

Η εταιρεία «OΞΥΛΟΣ» Α.Β.Ε.Ε., με 25ετή εμπειρία στο χώρο του ξύλου και κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και επεξεργασία επενδεδυμένου MDF και εσωτερικών - εξωτερικών πορτόφυλλων, κατέχει μια απο τις πρώτες θέσεις στο χώρο της βιομηχανίας ξύλου. Με έδρα το Αντίρριο, σε μικρή απόσταση από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου η εταιρεία βρίσκεται σε κομβικό σημείο με τους συγκοινωνιακούς άξονες της Δυτικής Ελλάδας (Ιόνια οδός - Λιμάνι Πάτρας), στην πύλη με την Ευρώπη.

Η «OΞΥΛΟΣ» Α.Β.Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ. Αξίζει να σημειωθεί η επένδυσή της σε μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας που στόχο έχει τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής επενδεδυμένου MDF ή ΝΟΒΟΠΑΝ σε όλες τις διαστάσεις και σε απεριόρτιστη ποικιλία φυσικού ή βιομηχανικού καπλαμά.

Το τελευταίο επίτευγμα της «OΞΥΛΟΣ» Α.Β.Ε.Ε., η νέα σειρά υλικών που αφορά συνδυασμούς καπλαμάδων σε πορτόφυλλα ή ντουλαπόφυλλα, είναι κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και τείνει να φέρει αέρα ανανέωσης στον χώρο. Τα νέα αυτά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιφάνειες για θωρακισμένες πόρτες, μεσόπορτες και πόρτες ντουλάπας.

Με υπερσύγχρονο κέντρο εργασίας (Παντογράφος CNC) και πληθώρα σχεδίων είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες του πελάτη. Δουλεύοντας με μεράκι και φαντασία, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, με άξονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή των πελατών μας, σας καλούμε να μας ακολουθήσετε επιλέγοντας μέσα απο μια πληθώρα νέων προϊόντων και προτάσεων.